Palautetta

Hieman palautetta pitämistäni koulutuksista, työnohjauksista ja psyykkisestä valmennuksesta.

”Olipas epätavallinen ja mielenkiintoinen luennoitsija!”

”Havainnot auttavat työssä lasten, urheiljoiden ja miksi ei kaikkien ihmisten kanssa. On helpompi tunnistaa erilaisia persoonallisuuksia ja käyttäytymismalleja.”

”Olen nauttinut täysillä kurssin annista. Se on ollut todellinen silmien avaaja siitä miten ihmisiä voi todella auttaa. Opin uusia tapoja ja tekniikoita auttaa omia asiakkaitani.”

”Arvostan mahdollisuutta saada kuunnella jotakin jolla on aihealueesta todellista kokemusta ja tietoa. Tosin muistiinpanojen tukemiseksi esimerkiksi powerpoint olisi ollut hyvä saada.”

”Pidin ideastasi, miten olemme kirjoitettuina omaan tarinaamme. Ja miten meidän tulisi tulla tietoiseksi tästä ja ”kirjoittaa itsemme vapaaksi” tarinastamme.”

”Kurssi oli hyödyllinen sukellus psykologian maailmaan. Ymmärrän nyt paremmin erilaisuudesta, motivaatiosta, tunteista ja tarpeista.”

”Vihdoinkin joku todellakin kuulee minua!”

”Minulle kolahti ettei auttaminen ja sparraaminen ole sarja oikeita kysymyksiä, askeleita tai tekniikoita. Sparraussuhteessakin oleellista on aina suhde.”

”Koulutus haastaa minut tutkimaan itseäni tulevaisuudessa yhä enemmän ja enemmän. Tajusin nimittäin luennoilla ja demoissa aika isoja juttuja siitä miten toimin.”

”Kerrassaan informatiivinen ja inspiroiva koulutus!”

”Järisyttävä tajuaminen: ihmiset eivät tarvitse asiantuntijoita kertomaan, mikä heissä on vikana. He tarvitsevat jonkun joka kuuntelee!”

”Koko kurssin mittapuuta ajatellen en saanut riittävästi työkaluja käytännön toimimiseen. Olisin siis toivonut vieläkin enemmän kättä pidempää.”

”Alussa olin todella epäluuloinen. What the f…”

”Eihän tämä ollut luento lainkaan.”

”Pidin ajatuksesta palauttaa ilo urheilemiseen. Urheilun ei pidä olla pelkästään tavoitteiden tavoittelua ja työtä. Sen pitää merkitä jotakin koko elämää silmälläpitäen.”

”Vaikka koulutus käsitteli johtamista, liittyy kaikki jutut kaikkeen… Ajattelemisen aihetta tuli miten elän elämääni perheessä, lasten kanssa, ystäville…”

”Nämä jutut eivät missään nimessä toimisi meillä.”

”Pidin luentojen filosofisuudesta, vaikka luennoitsija oli kova käytännön ammattilainen.”

”En ole helpoin tyyppi tulla toimeen”… Rehellisesti sanottua reflektointia… Arvostan.”

”Hyvä yhdistelmä käytäntöä, filosofiaa, psykologiaa ja sosiologiaa.”

”Ajatuksia tuli niin paljon, etten osaa oikein laittaa tähän mitään.”

”Koulutus pidettiin tarinankerronnan keinoin. Elävät tarinat todellakin toimivat, ja toivat lihaa teorioiden ympärille.”

”Ajatus resultanttivoimasta kolahti. Teemme niin paljon turhaa, joka vetää eri suuntaan ja estää meitä menemästä kohti sitä mikä on tavoitteena. Luulen että koko porukka nappasi kiinni tästä.”

”Todella hyvä koulutus. Helppo seurata ja samaistua.”