videot

Tämä sivu sisältää erilaisia tekemiäni videoita. Ne on koottu aihe-alueittan kokonaisuuksiksi seuraamisen helpottamiseksi. Videot ovat vapaassa käytössä esimerkiksi koulutuksen ja oman oppimisen iloksi. Kunhan muistaisi aina mainita tekijän.

Lisäksi haluan huomauttaa, etteivät videot sisällä absoluuttisia totuuksia ja faktoja jokaisessa kohtaa. Niiden tarkoituksena on ennen kaikkea välittää ja lisätä tietoa sekä kehittää ajattelun nystyröitä.

Videolinkin klikkaaminen avaa videolle oman sivun.

Yleinen uinnin mekaniikka ja tekniikka

Videoissa käsitellään yleisiä uinnin mekaniikan ja tekniikan asioita. Videot sisältävät paljon informaatiota yleistajuisella tasolla. Viitelajina on vapaauinti, joten videot sopivat myös triathlonuimarista aivan kansainvälisen tason uimarille asti.

Uintivalmennus 1,   Uintivalmennus 2,  Uintivalmennus 3  Uintivalmennus 4,   Uintivalmennus 5,   Uintivalmennus 6,   Uintivalmennus 7,    Uintivalmennus 8,   Uintivalmennus 9,   Uintivalmennus 10

Miten minä valmensin tänään?

Kyseessä on helmikuussa 2017 aloittamani videoblogi. Blogi käsittelee valmennustani arkisen ja teoreettisenkin jargonin siivittämänä.

Osa 1 – mistä tässä on kysymys?   Osa 2 – tavoitteista