Kirja painoon ensi viikolla!

by admin

A2801D34-2164-4CCA-B896-337BB9FA1B87

 

Uusimman kirjani, Liikkeen Teoria, painaminen alkaa ensi viikolla!

Kirja on ensimmäinen ihan oikea tietokirjani sitten 1990- luvun. Se on kirjoitettu vapaaseen tyyliin ilman sen kummempia lähteitä lisäillen tai laitellen. Kirjan pohdinnat ja väittämät perustuvat kuitenkin tieteellisellue tutkimukselle ja sen nykysuuntauksille.

Halusin kirjoittaa kirjan tietoisesti tällaiseen muotoon. Olen nimittäin erittäin ihastunut esimerkiksi Freudin, Selyen, Jungin, Harren, Weineckin, Counsilmanin ja niin edelleen kirjoihin, jotka kirjoitettiin tieteellisen kirjoittamisen alkuaikoina. Näillä merkittävillä alojensa asiantuntijoilla oli osittain jopa filosofinen lähestymistapa omaan erikoisalaansa. Tästä syystä kieli oli irroittelevaa ja vapaata. Tiukka tieteellinen teksti pyrkii niukkuuteen ja tarkkaan lähteiden esittämiseen. Sille on todellinen ja tärkeä paikkansa, mutta ei siis minun uudessa lapsessani.

Minulle kirjassa on tärkeää se, että se kokoaa jo tiedettyä yhteen uudella tavalla ja mahdollistaa jonkin uuden syntymisen tämän perusteella.

Katsotaan kohta miten onnistun!

Kirjaa voi tilata suoraan minulta sähköpostitse tai messengerin avulla. Kirja tulee sitten postin kantamana kotiin Hinta on 33€ sis verot ja kotiinkannon postin mukana Suomessa.

Hyviä lukukokemuksia.

M